שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/11/2015 | 17:20 | מאת: דליה

שלום לאימא שלי יש נקודה שחורה שזזה כל הזמן היינו במיון וגם ברופא מומחה ושניהם אמרו משהו שונה במיון אמרו שזה הזדקנות וברופא מומחה אחר אמר שאין כלום והכל בסדר הבעיה שהיא טוענת שיש לה פלאש בעין היא עצמה את העין אפילו בחושך וראתה היא לא רואה שום צורה אלא משהו כמו ברק ואנחנו לא יודעים מה זה השאלה האם זה משהו חמור?

שלום רב, התופעה של נקודה שחורה או בשמה הרפואי פלוטר היא ניוון של גל העין לה אין טיפול. בעניין הבזקי בראייה יש לפנות במיידי לחדר מיון לשלול היפרדות רשתית יש לדרוש בדיקת רופא עיניים כולל הרחבת אישונים. בברכה, פרופ ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין