חסימה בשק הדמעות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2015 | 20:12 | מאת: הה

לאמי חסימה בשק דמעות. הרופא המליץ לבצע ניתוח ארוך בהדרמה מלאה דרך האף. או ניתוח קצר ההרדמה מקומית בו כורתים את שק הדמעות. הרופא המליץ ללכת על האופציה הקלה. הכריתה . אך.. אני לא מוצאת שום מידע על כריתת שק דמעות. איך אוכל לקבל החלטה? אפשר לקבל הסבר על האופציות? והאם יש בעיה לעשות את הניתוח הארוךבגילמבוגר.

שלום רב, לידיעתי כדאי לנסות ניתוח פתיחת דרכי דמעות בהרדמה מלאה דרך האף. זו שיטה יותר חדישה ויותר מתקדמת, היא שיטה אנדוסקופית המחברת את שקי הדמעות לחללי האף בגישה דרך האך ולא חיצונית דרך העצם. ההחלמה כאן מהירה יותר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין