האם PRK גורם להילות, סינוורים ויובש חמור בעין?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/10/2015 | 22:45 | מאת: יניב

ומה זה אומר יובש בעין, זה כאבים? ומתי זה עובר אחרי הניתוח אם בכלל? אני שומע הרבה תלונות על יובש בהקשר של PRK ומישהו כתב לגבי ההילות שיש לו תופעה של גופים שחורים בעין ורופאים אמרו לו שאין מה לעשות עם התופעה הזו, זה הגיוני?

<p>שלום רב, תופעת לוואי של יובש לאחר ניתוח ידועה ולכן נותנים מראש טיפול בדמעות מלאכותיות ליובש. יובש מלווה בכאבים ודקירות בעיניים במידה ושומרים על זמני הטיפות הכאבים האלה נמנעים. לגבי כתמים שחורים היא תופעה של ניוון הג'ל בעין ולא קשורה לניתוח לייזר. בברכה, פרופ' קרמר ישראל</p>

מנהלי פורום בריאות העין