התכווצות שרירים בעין ימין למעלה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/10/2015 | 14:06 | מאת: הודיה

היי ותודה על האפשרות לשאול במקום להיכנס ללחץ.. בחודש האחרון במקביל לתקופת החתונה שלי התחילה לי התכווצות בעפעף הימני.. אין לי משקפיים והכל היה בסדר עד עכשיו.. אבל העין קופצת כל יום כל היום.. אני רגישה לחלבונים והתפריט היומי שלי מאוד דל.. אבל אני ככה מגיל 0. יכול להיות שזה קשור לתפריט שלי או שעליי ללכת להיבדק? תודה

הודייה שלום, התכווצות העפעף איננה קשורה לתפריטי מזון אלא למתח בד"כ. זו תופעה של גירוי עצבי מקומי אשר בדר"כ חולפת מעצמה. אם התופעה לא תחלוף יש לעבור בדיקה יסודית של רופא עיניים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין