משחה ללילה לסיכוך העין נגד יובש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/10/2015 | 19:29 | מאת: דני

שלום רב. יש לי אקטזיה מתקדמת של הקרניות, מרכיב עדשיות סקלריות. יש לי יובש קיצוני בעין וכל היום אני שם טיפות HYCO SUN אני חש שזה לא מספיק כיוון שמדי פעם העיניים שלי כואבות יותר מדיי ורגישות "חמוצות ומציקות" כאילו יש גוף זר ושפשוף שגורם לכאב, דבר שגורם לי להוריד את העדשות ליום יומיים מדי פעם.(אחת לחודש נאמר) רופא עיניים המליץ לי לשים כל לילה דוראטירס גיל.. בדקתי ויש רק דוראטירס במשחה או ויסקוטירס בגיל.. אני רוצה את התכשיר הטוב ביותר ללילה כדי שישפיע לכל אורך היום ויתן לי עיניים כמה שפחות יבשות. מה הכי טוב ובריא לקחת באופן קבוע לטווח ארוך? (אני מבין שחומרים משמרים זה לא טוב..בטח לא לטווח ארוך)

27/10/2015 | 16:07 | מאת: אני שוב

מה עדיף: משחה או גיל? מה יותר יעיל לעין ? בנוסף- מה החשיבות של טיפול בלילה למי שסובל מיובש גבוה של העין? זה נותן הרגשה טובה יותר ביום? זה הכרחי?

27/10/2015 | 18:53 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דני שלום רב משחות כגון דורהטירס מיועדות למקרים הקשים יותר וויסקוטירס וג'לים עדינים יותר מיועדים למקרים הקלים יותר בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין