pvd

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/10/2015 | 11:31 | מאת: שרה

שלום. יש לי כבר מספר שנים בשתי העיניים מצב של PVD השאלה שלי האם אחרי ניתוח קטרקט יכול להיות מצב של קרע ברשתית או היפרדות ברישתית? אני יודעת שבכל ניתוח יש סיכונים אבל במקרה ספציפי כזה זה שכיח? תודה.

27/10/2015 | 18:47 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שרה שלום רב סיבוך של היפרדות רשתית לאחר ניתוח קטרקט קיים אבל אם כבר יש לך הפרדות זגוגית PVD הרי שהסיכון לא יותר גבוה מאשר למי שאין הפרדות זגוגית בכל מקרה מומלץ להוועץ עם הרופא המנתח שיסביר על הסיכונים והסיכויים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין