כתם עגול צף בעיין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/10/2015 | 08:44 | מאת: לילי

שלום רב, לפני שבוע הופיע אצלי בעין שמאל הכתם הייתי אצל רופא עיניים הוא בדק והסביר שאין טיפול לתופעה זאת. רציתי לשאול אם אפשר להתאמן ולרקוד(זה כולל קפיצות)ואם לא כמה זמן צריך לחכות? תודה

לילי שלום רב, אם מדובר בתופעה של כתם מול שדה הראייה של העין כלומר פלוטר FLOATER הנובע מניוון הג'ל של העין אין כל בעיה לבצע אימון פיזי או קפיצות אך יש לעבור בדיקת קרקעית העין אחת למס' חודשים כדי לאתר בעיות ברישתית ההיקפית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין