חוסר שינה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/08/2015 | 21:32 | מאת: חן

לא ישנתי במשך 4 ימים רצוף ןבלילה הרבעי פתאום נעלם לי חוש הראיה לגמרי ןמשך כמעט 10 דקות. בנוסף אני מהבוקר אם ירידה בשמיעה ובחושות גוף. לצין שאני על פרקוסט וטרגאין לכאבים במחלת קרהון והתחלתי. מזה יומים טיפול באימרן. האם זה תופעות נורמליות לחוסר שינה. חשוב לצייןצשאני אחרי לידה ולא ישנה כי גם התינוקת כמה ובנוסף הבן. הגדול שלי חולה ולא איפשר. לי לישון

30/08/2015 | 16:50 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חן שלום רב התופעות אותן את מתארת מחייבות פניה למיון ואינן נורמליות גם לא לאחר חסך בשינה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין