טיפות ויגהמוקס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/08/2015 | 23:10 | מאת: עומר

היי, לפני כשבוע נפצעתי בעניים כאשר חומצה השפריצה לתוכם, בבדיקה שנערכה נמצא שהיו לי כוויות בקרנית. הרופא נתן לי סטרודקס וויגמוקס לשים בעניים למשך שבוע. יומיים לאחר מכן הייתי בביקורת לבדוק את מצבי ונמצא שעדיין עלי לקחת טיפות ויגהמוקס אני הבנתי מהרופא שצריך לקחת עד סוף השבוע ואימי הבינה שצריך לקחת מיום רביעי עד יום רביעי. האם נטילת הטיפות ויגמוקס יותר משרופא אמר יכולות לפגוע?

24/08/2015 | 15:14 | מאת: ד"ר ישי פאליק

עומר שלום רב תמיד מומלץ לקחת את הטיפול לפי הוראות הרופא לטיפות ויגמוקס עשויה להיות השפעה על הקרנית בייחוד אחרי כוויה שגרמה להידקקות אם כי הסבירות לנזק משימוש של 3 ימים נוספים בלבד אינו גבוה לכן מומלץ להיוועץ עם הרופא שרשם את הטיפות בברכה דר ישי פאליק

02/11/2016 | 08:51 | מאת: אודליה סוסן

אני אחרי ניתוח עיניים ושאני מטפטפת את הטיפות אחרי 5 דק בערך אני מרגישה מרירות בגרון זה יכול להיות מהטיפות?

מנהלי פורום בריאות העין