שטף דם לילדה בעקבות מכה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/08/2015 | 11:42 | מאת: עופר

לפני כשלושה ימים ילדתי בת ה 12 נתקלה במראה וקבלה מכה בפנים בתוצאה מהמכה נוצר פנס סביב העין וכעבור יום הופיע לה שטף דם בלחמית העין. הילדה אינה חשה כאב (חוץ מכאב באיזור הגבה שעבר לאחר כיממה) הצבע של הסימן מהמכה עדין קיים אבל נראה הרבה יותר טוב מהיום הראשון האם יש צורך להיבדק אצל רופא עיניים או רופא כלשהו אחר ? במידה וצריך לקבוע תור האם צריך לקבוע תור דחוף או אפשר להמתין מספר ימים ? כמה זמן לוקח לשטף הדם לעבור ? יש לציין שביתי אינה מתלוננת כרגע על כאב או על ירידה בראיה.

24/08/2015 | 15:09 | מאת: ד"ר ישי פאליק

עופר שלום רב כל חבלת עין בייחוד כשהיא מללוה בשטף דם בעין ועוד יותר מכך בילדים שלא תמיד ניתן לקבל מהם אנמנזה מדוייקת מחייבת בדיקת רופא עיניים בהרחבה כמו גם בדיקה של תנועות העין המומלץ להבדק בהקדם שטף דם חולף תוך מספר שבועות כתלות בגודלו בברכה דר ישי פאליק

01/01/2022 | 18:12 | מאת: אינה

שלום רב התינוקת שלי בת חצי שנה נולדה עם קאטרקט לפני כ4 חודשים עברה ניתוח והכל בסדר כרגע שמים לה עדשה אתמול בטעות האצבע שלי שפשפה לה את העין ונוצר כמו שטף דם אבל זה נראה שעובר והיא לא בוכה ולא מציק לה האם צריך מיון או בדיקת רופא מספיק

מנהלי פורום בריאות העין