הבהובים ונקודות בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/08/2015 | 15:15 | מאת: שיר

שלום. אני בהריון חודש 9 . מתחילת ההריון החלו לי מיגרנות עם אאורה . עשיתי בדיקה אצל רופא עיניים מלפני כמה חודשים שכללה הרחבת אישונים והתוצאות היו תקינות . לאחרונה אני מרגישה שהראייה שלי הדרדרה הראייה לא חדה כאילו ישלי הבהובים ונקודות תמידיים כאילו אני מסתכלת דרך מסך זה מורגש שאני מתעוררת משינה וקיים גם בחושך ולפעמים מופיעה נקודה לבנה זוהרת מנצנצת שנעלמת כשאני עוקבת אחריה קצת קשה לי להסביר את התופעה . האם כדאי ללכת שוב לרופא עיניים ?

24/08/2015 | 09:47 | מאת: ד"ר הניה ליכטר

שלום רב, נשמע כמו מיגרנה של העיניים, אך יש לודא שהרשתית ( החלק הפנימי של העין תקין). מציעה לך להיבדק שוב על ידי רופא עיניים ואולי אפילו על ידי רופא נוירואופטלמולוג. בברכה דר ליטר

מנהלי פורום בריאות העין