בעייה אדום בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/08/2015 | 21:16 | מאת: דודו

לפני כחודש וחצי הייתי אצל רופא עינים בשל כאבים ואדום בעינים בעין ימין שריטה קטנה ליד העישון ובעין שמאל עיגול אדום סביב העין הרופא אמר שזו דלקת של אלרגית עדשות מגע ונן לי טיפות סטרואדים לחודש וטיפות נגד יובש תמיד ואמר לי להפסיק עם עדשות למשך חודשים וחצי עבר חודש וחצי הכאבים עברו אבל האדום בעין שמאל והשריטה בעין ימין לא למה לא הם לא עוברים אני מפחד מיזה מה אפשר לעשות

שלום רב, בנושא האדמומנות בעיניים מדובר בגודש של כלי דם וזו תופעה שיכולה להימשך זמן רב. בכל מקרה כדאי שתיגש שוב לביקורת אצל רופא העיניים בברכה ד"ר עמי הירש

19/08/2015 | 21:25 | מאת: דודו

תודה על התשובה המהירה ואני ילך עוד חודש עוד שאלה האם זה מסוכן להרכיב עדשות מגע עם אודם בעינים והאם אפשר לשים תודה על העזרה דוקטור ?

מנהלי פורום בריאות העין