ורידים קטנים אדומים בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/08/2015 | 12:04 | מאת: רום

שלום,יש לי כבר תקופה ארוכה ורידים קטנים אדומים בעיניים כמו כן אני דיי רגיש לאור שמש ולאור חזק.. והחלק הלבן שבתוך העין טיפה צהבהב עם ורידים אדומים קטנים יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? כמו כן אני יושן כמו שצריך(8 שעות ביום)

רום שלום רב, לעיתים גודש כלי דם ורגישות לאור נובעים מבעיה של יובש בעיניים או דלקת אלרגית של הלחמיות. אני ממליץ על טיפול בטיפות ללא חומר משמר לשטיפת העיניים מסוג בפאנטן מס' פעמים ביום אם לא יחול שיפור ויתכן לנסות טיפות של סטרואים חלשים מסוג FML פעמיים ביום ל3-4 שבועות. בברכה פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין