עדשות מגע

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/08/2015 | 23:46 | מאת: עדי

היי, לפני כשלושה שבועות הייתה לי דלקת בעין לאחר בדיקה אצל הרופא הוא אבחן כדלקת עיניים וישראלית ונתן לי טיפות דתאמיצין ותחליף דמעות למשל עשרה ימים והורה לא לשים את עדשות המגע כשבועיים לאחר סיום הטיפול בטיפות . הדלקת עברה אחרי כמה ימים והפסקתי להשתמש בטיפות לפני 12 יום האם אני יכולה כבר להרכיב את עדשות המגע? מאוד לא נוח לי עם המשקפיים ומעניין אותי לדעת מהן ההשלכות לכל שאשים את עדשות המגע ליום אחד, תודה מראש

13/08/2015 | 01:03 | מאת: ד"ר ישי פאליק

עדי שלום רב המומלץ הוא לשוב ולהיבדק לאחר סיום הטיפול ואם אין סיבוכים מאוחרים של דלקת ויראלית הרי שניתן להרכיב לפי המלצת הרופא המטפל עדשות מגע בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין