נקודה חומה קטנה על הלובן בעין ימין צמוד לאישון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/08/2015 | 18:02 | מאת: יפית

שלום, לפני חצי שנה נוצרה לי נקודה קטנה מסורטטת סמוכה לאישון בשעה 3 שלו,לא החכתי להיבדק ונראה שעם הזמן היא מתפוגגת נחלשת ומתפזרת אבל הופיעו 2 נקודות קטנות בדיוק מעליה .. כל נקודה פחות ממילימטר.. אבל הישנה שמתפוגגת כבר התרחבה למילימטר וחצי בערך , מה זה יכול להיות ? בעין שמאל אין לי כלום

יפית שלום רב, לתופעה שהינו מתארת קוראים פלוטרים היא נובעת מניוון של גוף הזגוגית או הג ל של העין. לתופעה זו אין כל טיפול. בברכה, פרופ ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין