עיניים אדומות כבר הרבה זמן אצל תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/08/2015 | 19:21 | מאת: חני

שלום, הבן שלי בן שנה ולפני כחודש או אפילו קצת יותר קיבל טיפות אנטיביוטיות עקב אודם ושפשופים בעין. במהלך הטיפול העין השנייה גם נהיתה אדומה. לאחר סיום הטיפול הבן שלי המשיך לשפשף את העיניים ונשלחנו לרופא עיניים שנתן לנו טיפות אופטילסט- לאלרגיה. מאז עניין השפשופים השתפר מאוד אך לא פסק לגמרי. היום כשבוע לאחר סיום הטיפול, העין של הבן שלי שוב נהיתה אדומה אך באופן מוזר האודם הוא לסירוגין במהלך כל היום. מה זה יכול להיות? והאם יש צורך לחזור שוב לרופא עיניים הן בגלל השפשושים שלא פסקו לגמרי והן בגלל האודם לסרוגין בעין אחת.

13/08/2015 | 01:01 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חני שלום רב התשובה היא שאכן יש לחזור ולהיבדק ע"י רופא עיניים שיחליט האם להוסיף סוג נוסף של טיפול לטיפול הקיים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין