קרקטונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/08/2015 | 02:29 | מאת: יעקב

אמרו לי בבדיקת התאמה שיש לי חשד לקרקטקונוס, אני בן 18 ורציתי לדעת באיזה גיל קרקטונוס יכול להופיע. אמרו לי להגיע למעקב עוד חצי שנה בהנחה שהמצב לא ישתנה האם זה יעיד שאין לי קרקטונוס או שזה בסך הכל אומר שזה עדיין לא התפתח?

יעקב שלום רב, קרטוקונוס עלול להתקדם בהדרגה עד גיל 35 לערך. לכן חשוב להיות במעקב ובמידה ויש החמרה כדאי לעבור טיפול רפואי ביולוגי מסוג קרוסלינקינג העוצר את התקדמות מחלת הקרטוקונוס . בברכה, פרופ ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין