לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/07/2015 | 09:42 | מאת: תמר

שלום רב, בבדיקת לחץ תוך עייני נמצא שהלחץ אצלי הוא 13. על פי הוראת רופא העיניים שלי התחלתי בטיפול תרופתי של וי אופטיק: טיפה בכל עין בוקר וערב. האם אכן אני כבר זקוקה לטיפול תרופתי? שמעתי שרק בערכים הרבה יותר גבוהים של לחץ תוך עייני מתחילים בטיפול תרופתי. תודה, תמר

תמר שלום רב, יש אמת בדבריך, מה שעליך לעבור היא בדיקת שדה ראייה ומיפוי של עצבי הראייה, OCT של עצבי הראיה, ולגשת שוב לרופא שנתן לך את הטיפול עם התוצאות ואז להחליט אם יש צורך ממשי בהמשך הטיפול בטיפות אלו. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין