שלום

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/07/2015 | 23:42 | מאת: כל

שלום. בשנה וחצי האחרונות עברתי 3 זריקות סטרואידים צלסטון בשתי העיניים בכל העפעפיים עליונים ותחתונים בשל כלזיונים חוזרים. ללא קשר לכלזיונים כל שבועיים בממוצע אני סובלת מכאבי עפעפיים בשל דלקת או שעורה ומשתמשת בסינטומיצין ומקסיטרול כאמור כל שבועיים לערך. הייתי אצל 3 רופאים מומחים שלא מצאו סיבה ולא עזרו מלבד לתת לי עוד מרשמים למשחות שציינתי וטיפות. מה לעשות ולמה יש לי דלקות כל שבועיים?

<p>שלום רב, למטופלים שלי עם דלקות עפעפיים כרוניות (בלפריטיס) ועם כלזיונים חוזרים, אני ממליץ על כדור DOXYCYCLINE 100mg אחד ביום למשך 6-12 חודשים באופן רצוף במידה ואין תופעות לוואי כמובן. בנוסף לכך קומפרסים חמים למשך 10 דקות פעמיים ביום וניקוי העפעפיים פעמיים ביום ע"י מגבוני אייקאר של ד"ר פישר בתנועות עיסויי למשך מספר דקות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.</p>

מנהלי פורום בריאות העין