חילזיון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/07/2015 | 20:45 | מאת: לי

שלום רב, אני בהריון בחודש שביעי. לפני מספר חודשים היתה לי שעורה כלואה בעפעף- חילזיון ורופא העיניים ניתח. עכשיו הבעיה חזרה באותה עין וגם בעין השניה. לא מסוגלת לעשות את הניתוח הזה שוב.... הזריקות מאוד הכאיבו לי.. ומבאס שזה חזר בכל מקרה.. מה ניתן לעשות בכל זאת כדי להיפטר מזה ללא פעולה כירורגית? זה לא אסתטי ולא נעים. האם זה יכול להיעלם לבד? והאם זה יכול לקרות בגלל ההורמונים?

27/07/2015 | 22:07 | מאת: ד"ר ישי פאליק

לי שלום רב ממליץ להיבדק ע"י רופא עיניים ובהינתן שמצב הכלזיון מתאים ייתכן וימליץ לך על קומפרסים חמים יבשים על העפעפיים. בכל מקרה כיוון שאת בהריון מומלץ לבצע את הקומפרסים בזהירות רבה כפי שינחה אותך הרופא הבודק איני ממליץ לבצע את הפעולה הכירורגית בזמן ההריון בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין