מחלת amd של העיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/07/2015 | 19:55 | מאת: רונית

שלום רב! אימי חולה במחלת amd של העיניים היא בקושי רואה ,יש לה עירפולי ראייה טישטוש קשה וצלליות שחורות לא מוגדרות .הטיפול שהיא מקבלת הוא הזרקות לתוך העין ובדיקות אוסיטי של העין כדי לראות אם הזריקות עוזרות במשהו. אימי מאוד מתוסתכלת מיואשת וחסרת אוני לנוכח מצב הראייה מאחר והיא עובדת קופאית בסופר ומצב ראייתה מקשה אליה ביותר. האים יש משהו נוסף או אחר שאפשר לעשות כדי לשפר ואף למנוע את הידרדרות המצב .אנו נואשים ביותר תודה ובברכה רונית

27/07/2015 | 22:05 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רונית שלום רב אכן AMD הינה מחלה קשה כיום הטיפול המקובל הינו הזרקות תוך עיניות לפי הממצאים בOCT המצב הקשה של אימך מובן לי ועל כן ממליץ להיוועץ עם מומחי הרשתית המטפלים בה אם כי נשמע לפי תיאורך שהיא מקבלת את הטיפול המייטבי הקיים כיום בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין