עיניים צהובות וראייה מטושטשת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/07/2015 | 00:57 | מאת: אוליאנה

שלום רב, כבר שנים יש לי מסביב לעינים מעין עיגול צהוב מסביב לאישון ואין לי מושג למה. בבדיקות דם לא יצא שיש איזשהי מחלת כבד. בנוסף לאחרונה החמירה מאוד הראיה שלי עד למצב שאינני רואה טוב וחייבת להיות עם משקפיים כל הזמן וזאת על אף שמספרי נמוך. אני סובלת מהפרעצ אכילה שמאוד החמירה לאחרונה וחשבתי שסו יכולה להיות הסיבה למצב בעיניי. אשמח לתשובה. תודה

27/07/2015 | 21:58 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אוליאנה שלום רב את צריכה בדיקת עיניים אצל רופא עיניים שיקבע האם יש קשר בין העיגול הצהוב שאת מתארת והפרעת האכילה ובדיקות הדם כמו גם את הצורך הקבוע שלך במשקפיים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין