עיניים מרצדות אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/07/2015 | 23:39 | מאת: בתיה שוויצמן

שולום ד"ר !! לי נכדה שהובחנה כאקסטנסור ספזם והיפסאריתמייה לפני חודשיים כאשר המחלה היתפרצה בגיל 5 חודשים כעת מטופלת בתרופות סטרואידים בזריקות אחד מל, בהתחלה פעמיים בשבוע במשך חודשיים וכעט אחד לשבוע למשך חודש ולאחר זה עוברים לכדורים בבית .לאחרונה אבחנתי בתינוקת שהעיניים מרצדות מפעם לפעם .כאשר היינו בבית חולים ולפני הטיפולים נבדקה אצל רופא עיניים והכל היה בסדר. באחד הביקורים בבית החולים העלתי את הנושא ולא כל כך היתיחסו. אני מודאגת האם זה מהטיפולים או מהנורולוגי. אשמח לתשובה.

בתיה שלום רב, אני ממליץ על יעוץ נוירולוגי חוזר ויעוץ נוירואופטלמולוגי כדי לשלול בעיה במערכת הראייה המרכזית או בעיה במירכוז העין. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין