תחושה של גורם זר בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/07/2015 | 02:39 | מאת: תומר

שלופ, אני כבר חודשיים מסתובב עם תחושה של משהו זר בעין כאשר אני ממצמץ וסוגר את העין. רופאים שונים בדקו את העין. הם לא רואים דבר. הם גם הרימו את העפעף העליו וניקו הצטברות של קלציום ושומן, נתנו טיפות אנטיביוטיות וסטרואידיות ושום דבר לא עוזר. הייתי בטוח שזו אלרגיה אז השתמשתי גם בטיפות visine וזה גם לא עוזר. הם לא יודעים כיצד לעזור לי. ואני כבר לא יודע מה צריך להיות הצעד הבא(עשיתי קומפרסים חמים זה לא חלזיון ולא שעורה וגם לא עין יבשה כי העין מממש לא יבשה והיא לא דומעת הרבה בכלל הראיה לא נפגמה גם- פשוט תחושה מטרידה עד כדי טירוף של משהו שנתקע בעין.) בבקשה עזרה אני כבר משתגע... תודה תומר

שלום רב, התרופה היחידה שאולי תתן לך הקלה היא טיפות עיניים לסיכוך או שימון. למשל: סיסטיין ג'ל או הילו ג'ל או ויסקוטירס ג'ל, מספר פעמים ביום וגם לפני השינה. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין