דלקת לחמית חוזרת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/07/2015 | 13:59 | מאת: רוני

שלום , שמי רוני בן 20 מזה כחודשיים אני סובל מדלקת לחמית העין שמופיעה ונעלמת, התופעה קרתה קרוב ל -7 פעמים כל פעם בעין אחרת, השתמשתי בכל טיפות אפשריות דיקסאמיצין אופטילאסט אופלקס וכמובן אני שומר כל הזמן על לובריקציה במקביל, הדבר מתסכל מאוד שכן כל הטיפות עוזרות אך התופעה חוזרת לאחר שבוע , הייתי בבדיקות אצל שני רופאי עיניים באיכילוב שקבעו כמובן שזה קונג'וקטיביטיס וויראלי ושאני מדביק את עצמי פעם לאחר פעם. האם זה הגיוני שהתופעה חוזרת 7 פעמים במשך חודשיים, אנ ימאוד מפחד שזה יהפוך למשהו כרוני ... האם יש עוד טיפול? אולי טיפות שהן יותר חזקות ?

21/07/2015 | 22:06 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רוני שלום רב הסבירות להדבקה 7 פעמים של כל עין אינה גבוהה אך ככה"נ היו ממצאים נוספים בבדיקה שתמכו באבחנה טופלת בכל מה שיש לנו להציע כטיפול אם כי כמובן שלא אנטיביוטיקה ולא סטרואידים הורגים את הוירוס יש להניח שהיו ממצאים אחרים שהטיפול כוון עבורם כתוצאה מהדלקת הויראלית בכל מקרה רק בדיקה מקיפה של רופא עיניים תוכל לקבוע אבחנה של המצב כעת בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין