לחץ בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

19/07/2015 | 10:23 | מאת: שירה שפריר

לפני כחודש ביקרתי אצל אופטומיטירסט והמספר שלי עלה מ- 4 ל- 4.5. יש לציין כי אני מרכיבה עדשות כבר שנים רבות. במשקפיים לא שיניתי את בספר. לפני שבוע טסתי לחו"ל (יש לציין עם העדשות) ומאז יש לי תחושה של סחרחורת כמו על ספינה כזו ואי שויי משקל. נבדקתי אצל א.א.ג וכן נוירולוג ועשו לי אף סיטי ולא נמצא שום דבר. כעת אני מרכיבה עדיין את העדשות ואני מרגישה לחץ בעין שהתווסף. ממה זה יכול לנבוע? תודה, שירה

שלום רב, תסירי עדשות מגע למספר ימים ותני לעיניים להתאושש מנוכחות העדשות. יש לבצע בדיקת אופטומטריסט כאשר את ללא עדשות מגע לפחות 3-4 ימים. בברכה, ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין