אלרגיה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/07/2015 | 13:35 | מאת: שלי

שלום לכם לביתי בת ה3 יש כבר חצי שנה דלקות חוזרות בעין ימין כל פעם קיבלנו טיפול סילוקסן, זה עבר ואז שוב חזר הסיממפטומים הם: עיין מכווצת, מאוד מסונוורת ודומעת תמיד חוזר רק בעין ימין. הלכנו לרופאת עיניים שעשתה בדיקת שיפת דמעות ובדיקות נוספות ומצאה ממצאים פפילארים בשתי העיניים. היא החליטה שזו אלרגיה. רצינו לעשות בדיקות אלרגיה אבל היא טוענת שאין טעם כי דלקת בעין היא אלרגיה לאבקנים ולא לאוכל. היא רשמה טיפות אנטיהיסטמיניות וסטרואידיות. אנחנו מבקשים לדעת את דעתכם- האם סביר שאלרגיה תחזור רק בעין אחת כל כך הרבה פעמים? מה עוד זה יכול להיות? מה כדאי לנו לעשות?

21/07/2015 | 21:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלי שלום רב למרות שהסבירות לדלקת אלרגית רק בעין אחת נמוכה מאד ייתכן שזה המצב או שבעין השניה המצב פחות חמור ולכן אינו מצריך טיפול אינטנסיבי במקרה שאכן מדובר באלרגיה עם תגובה פפילרית הטיפול שקיבלתם נכון יש לבצע מעקב הדוק אחרי השינוי במצב בעקבות הטיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין