פלואוטר חדש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/07/2015 | 13:59 | מאת: יערה

השבוע התחדשתי בפלאוטר ראשון בצורת סוסון ים,די גדול,ועדיין לא ניתק לגמרי לאחר בדיקת רופא מסתבר שצריך לחיות איתו( אני בת 63 מה הסיבה לתופעה זו והאם יש פתרון לא מסוכן שמאפשר להעלים אותו או להקטין אותו? היום שצעדתי בשמש כאבה לי העין עם הפלאוטר!! אילו מגבלות גורם הפלואוטר והאם יש סיכוי לנוספים? תודה להתיחסות ולתשובה

זוהי תופעה טבעית שנובעת מהג'ל בעין, אין מה לחשוש. אם רופא העיניים שלך בדק אותך, בדיקת קרקעית העין (לאחר הרחבת אישונים) והכל תקין, אין סכנה לקרע ברשתית. תהליך ההסתגלות לתופעה נמשך מספר חודשים ובעצתיד הקרוב לא תסבלי ממנו. בברכה, ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין