לכלוך בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

12/07/2015 | 22:43 | מאת: טלי

יש לי משהו בעין שמאל שנראה כמו לכלוך. אי אפשר לראות אותו מבחוץ, אבל הוא מופיע מול האישון שלי ומטשטש לי חלק מהראייה. זה מופיע בעיקר באור ואני לא יכולה להביט בזה ישירות, אבל שמתי לב שיש לזה צורה מוזרה ושלפעמים זה זז קצת. ניסיתי להזיל דמעות בכוונה, לשפשף ואפילו לגעת עם האצבע וזה לא יורד. אני זוכרת שזה הופיע לראשונה לפני למעלה משנתיים, זה בא והולך ותהיתי אם אולי זה המקור למיגרנות שהיו לי מאז, ואולי גם לאפילפסיה שהתחילה בסביבות אותו זמן. ציירתי את הלכלוך כמה פעמים והוא תמיד באותה צורה.

מדובר ככל הנראה בשינויים בזגוגית העין,מסבוג פלוטרס. פני לרופא עיניים לבדיקה מקיפה הכוללת הרחבת אישונים. בברכה, ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין