סינוור שלא נפסק

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/07/2015 | 08:00 | מאת: רונית

בוקר טוב הבוקר התעוררתי בחדר חשוך וכשלקחתי את הנייד לבדוק מה השעה הרגשתי סינוור חזק בעין ימין. חזרתי לישון וקמתי כעבור שעה, ועד עכשיו, כשעה נוספת אחרי, אני מסנוורת בעין ימין. כשעוצמת את עין שמאל רואה משהו דמוי נגטיב. חלקים מחוקים בשדה הראיה בחדר חשוך ממש לא רואה כלום מה זה?.. :/

07/07/2015 | 18:32 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רונית שלום רב אם התופעה לא חלפה יש לגשת בהקדם לרופא עיניים אם התופעה חלפה גם אז מומלץ להבדק ע"י רופא עיניים אני מניח שאת לא מתכוונת למה שרואים כשמסנוורים באור חזק אחרי תקופה בחושך שאז יש תופעה דומה אבל סביר להניח שהיית מכירה את העניין מנסיונך בעבר. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין