אישון מורחב אחרי בדיקת עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/06/2015 | 16:07 | מאת: טלי

שלום ביתי היתה אתמול בבדיקת עניים באיכילוב . לא הפעם הריאשונה אך הפעם צאחת מהענייים האישון עדיין מורחב אפילו שעבר יום וחצי מאז . האם זו תופעה מוכרת שכל עין מגיבה אחרת האם אלי לדאוג או לקחת לבדיקה דחופה האם השפעת הטיפות אנא בת מס שעות בלבד . ולא ימים. כל אישון בגודל שונה . תודה

28/06/2015 | 17:09 | מאת: ד"ר ישי פאליק

טלי שלום רב הכל תלוי באיזה טיפות השתמשו ובאיזה מינון לעיתים נכנס יותר לעין אחת וההרחבה ממושכת יותר אם העין אדומה או כואבת יש לגשת לבדיקה בהקדם כמו כן אם התופעה של הרחבה לא סימטרית ממשיכה מומלץ לגשת לבדיקה ע"י רופא עיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין