ניתוח להסרת נקודת חן בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/06/2015 | 22:24 | מאת: הדר

שלום רב, לאחר הלידה נקודת החן בעין שלי גדלה. רופאת העיניים הפנתה אותי למומחה שהמליץ להסיר וקבעתי תור לניתוח. מיקום הנקודה הוא בעין שמאל משמאל לאישון בחלק הלבן של העין. רציתי לדעת מה הוא ההליך הרפואי? מה הולך לקרות לי בעצם? המידע באינטרנט מלא סתירות.. תודה רבה

הדר שלום רב, זה אינו ניתוח מסובך, ההחלמה מהירה יחסית. ישנם תפרים הנמסים תוך שבועיים. חשיבות בדיקה היסטופתולוגית של הממצא. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין