פוחד לעשות ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/06/2015 | 09:10 | מאת: קובי

שלום לכולם, יש לי מספר במשקפיים -4 ואני לא רוצה להישאר איתם. אני מפחד לעשות ניתוח לייזר להסרת משקפיים כי אחותי עשתה ניתוח לייזר ויש לה קרטקונוס, האם יש דרכים נוספות לשפר את הראיה בלי לעשות את הניתוח, ובלי כאבים ותופעות לוואי ? תודה לכולם על העזרה,

קובי שלום רב, קיימת אפשרות של ניתוח מסוג השתלת עדשה תוך עינית לתיקון קוצר ראייה. הניתוח מאוד יעיל, בד"כ אין כאבים ואין תופעות לוואי משמעותיות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין