לחץ מסביב לעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/06/2015 | 11:39 | מאת: itzik

שלום בימים האחרונים אני מרגיש לחץ מסביב לעיניים שלא מרפה ,לא התקררתי , בגלל הכאב הפסקתי להרכיב את העדשות הקשות (קרטוקונוס) ,הכאב לא עוזב אותי כל היום ,רק כדור לכאב ראש עוזר.אין לי טשטושי ראייה ולא כואב בשום מקום אחר

23/06/2015 | 18:12 | מאת: ד"ר ישי פאליק

איציק שלום רב מומלץ לפנות במקביל הן לרופא המשפחה וייתכן שגם לאף אוזן וגרון כמו גם לרופא עיניים לבדיקה קלינית בהקדם בייחוד לאור העובדה שאתה מרכיב עדשות מגע ויש לוודא שאין זיהום בקרניות בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין