נפיחות בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/06/2015 | 11:58 | מאת: אלה

שלום רב, אני בת 39, 5 חודשים לאחר לידה ומניקה. בשבועות האחרונים במהלך הלילה, נוצרת לי נפיחות מתחת לעיניים, במיוחד מתחת לעין שמאל. הנפיחות עוברת בבוקר די מהר. מה יכולות להיות הסיבות לכך ומה ניתן לעשות? תודה

אלה שלום רב, נפיחות זו קשורה בבצקת על רקע שינויים הורמונליים כנראה (צבירת נוזלים ברקמות רכות). אני ממליץ על קומפרסים קרים עם הקימה משינה. כדאי לעבור בדיקת דם לתפקודי כליה ומעקב לחץ דם. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין