ניתוח גלאוקומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/06/2015 | 08:39 | מאת: אסתר

שלום רב, עברתי ניתוח לגלאוקומה בשיטת CLASS סקלרקטומי לייזר CO2 אני נימצאת 3 שבועות לאחר הניתוח ועדיין רואה מטושטש,לפני הניתוח היתה לי ראיה 6/6 ,האם חדות הראיה תחזור אלי,או לפחות תשתפר ומתי? מודה לכם מאוד לתשובה אסתר

אסתר שלום רב, לאחר ניתוח גלאוקומה מכל סוג שהוא, תיתכן ירידת ראייה, עקב שינויים בלחץ התוך עיני, או צילינדר שנוצר לאחר הניתוח, או התפתחות מאוחרת והדרגתית של קטרקט, או שינויים ברישתית העין. הירידה בראייה בדר"כ חולפת בהדרגה, פרט למקרה של קטרקט הדורש טיפול כירורגי. בברכה, פרופ' קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין