שימוש בטיפות זדיטן לדלקת בלחמית וניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/06/2015 | 13:20 | מאת: ציון

דר' שלום, אני משתמש מזה 10 שנים בטיפות זדיטן עקב אבחנה לדלקת הלחמית. להבנתי, יש חומר משמר בטיפות המזיק לקרנית. 1. האם ידוע לכם על תחליף לטיפות אלו ללא חומר משמר? 2. האם ניתן לבצע ניתן להסרת משקפיים בהתחשב בדלקת. תודה, ציון

ישנם מספר סוגי טיפות עיניים לטיפול באלוזיה כגון: אופטילסט, טילויסט וכו'... כולן עם חומר משמר. אין כל מניעה לבצע טיפול ליזר לשיפור הראייה במצב הזה. בברכה, ד"ר עמי הירש

11/06/2015 | 12:06 | מאת: ציון

תודה רבה על תגובתך. לא הבנתי את המונח אילוזיה, זה דלקת הלחמית? שאלתי אם ידוע על תחליף לטיפול ללא חומר משמר. תודה, ציון

מנהלי פורום בריאות העין