כלי דם בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/06/2015 | 09:11 | מאת: שירן

שלום...לפני עשרה ימים לקחתי פעמיים ביום אנטיביוטיקה מסוג רוקסו 150..לאחר מכן לא הפסקתי להקיא במשך כל הלילה יותר מ12 שעות..לאחר מכן היו לי נקודות אדומות בפנים כמו שטפי דם שהתפוצצו והדבר כבר עבר..אבל מאז העיניים שלי קצת אדמדמות..כלומר פתאום יש כלי דם אדומים בולטים בעין..רואים פתאום את הכלי דם ממש ליד האישון..האם יש קשר להקאות והאם כלי דם בולטים בעין זה משהו שיכול לעבור או שיש לי סיבה לדאוג והדבר יכול להישאר? מה אפשר לעשות בנידון? מאוד מפריע לי מבחינה חיצונית.. תודה רבה מראש!

09/06/2015 | 13:52 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שירן שלום רב כפי שעניתי לך בפורום STARMED בעקבות הקאות יתכן פיצוץ של נימים עדינים הגורמים לשטפי דם ולרוב חולפים ללא משמעות קלינית יחד עם זאת יש לבדוק את קרקעית העין בהרחבת אישונים ולגבי נימי דם בולטים שנותרו אחרי ההקאות יש להוועץ עם רופא עיניים שלאחר בדיקתו יקבע האם ישנה התערבות הולמת בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין