הפרשה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/06/2015 | 11:40 | מאת: יגאל

שלום ד"ר, אחרי מס' ימים שאני חש צריבות קלות בעין, הלילה כאב זה התגבר וכאשר התעוררתי בבוקר, הבחנתי שישנה הפרשה לבנה ממש בתוך העין, מן פס לבן בחלק התחתון של העין (אך בפנים). האם דבר כזה נורמלי, משהו שנתקלים בו? ומה המשמעות של כך?

09/06/2015 | 13:12 | מאת: ד"ר ישי פאליק

יגאל שלום רב לעיתים יש הפרשות בזמן דלקת גם בזמן דלקת אלרגית וזה מצב נורמלי אך יש להבדק ע"י רופא עיניים אם העין עצמה גרויה או שההפרשות צהבהבות או ירקרקות או לבנבנות בכמות גדולה ובכל מקרה של כאב בעין או ירידה בראיה בברכה דר ישי פאליק

09/06/2015 | 14:14 | מאת: יגאל

אני חושב שמה שיש לי בעין זה שטף דם ולא דלקת. בכל אופן היתי אצל רופא עיניים והוא אמר שלא רואה כלום, אך למרות זאת נתן לי טיפול אנטיביוטי ל-5 ימים: tobrex ophthalmic ointment השאלה האם טיפול כזה שהוא מיותר יכול להזיק? מרחתי 3 ימים ואז ראיתי שאין תועלת והפסקתי.. ומה בקשר לשטף דם?

מנהלי פורום בריאות העין