רואה אחר בכל עין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

03/06/2015 | 19:28 | מאת: Fjvd

שלום תופעה ששמתי לב אליה לפני חצי שנה. בעין שמאל אני רואה אחר מעין ימין ולפעמים זה ההפך כלומר נראה בעין ימין. אני רואה דהוי כחול כזה. אני חושב שמדובר במצב פסיכולוגי... מה זה יכול להיות?

שלום רב, אני ממליץ לעבור בדיקת עיניים יסודית, כדי להעריך את הלחץ התוך עיני ואת מצב העדשות הטבעיות ועצבי הראייה. כדאי גם לעבור בדיקת שדה ראייה אם התופעה הנ"ל תמשיך להטריד אותך. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

07/06/2015 | 17:05 | מאת: Aaa

אני רוצה להוסיף שאם אני לוחץ על העין ואחר כך פוקח אותה נראה מן רקע כחול יותר שעובר תוך מעט זמן

מנהלי פורום בריאות העין