הפרעה דו-עינית

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/06/2015 | 12:47 | מאת: נוגה

שלום ד"ר,בת 21.בעבר סבלתי מטשטוש ראייה לסירוגין.כבר חודשיים,טשטוש ראייה כמעין שלג על כל שדה הראייה וכאב צורב בעין.כמו כן,רגישות לאור וראיית הילות סביב האור וקושי בראיית לילה.בדיקת עיניים עם תיקון חריר תקינה,ct ראש תקין,הרחבת אישונים תקינה. ברצוני לשאול אותך, 1. האם ייתכן שעדשות הראיה שרטו לי את הקרנית ולא ניתן לראות את זה בבדיקת עיניים (פס עם נוזל כחול)? 2.איך עליי להמשיך בבירור? 3.האם יש לי סיבה לחשוש שמצב הראייה ידרדר אף יותר? בברכה.

09/06/2015 | 13:49 | מאת: ד"ר ישי פאליק

נוגה שלום רב אני מבין ממכתבך שנבדקת ע"י רופא עיניים ולא נמצאה סיבה עינית לבעיה לרוב אם הסיבה היא מהעין ובדיקת הרשתית בהרחבת אישונים תקינה היא אכן בעיה בקרנית או בלשכה הקדמית או בעדשה ממליץ לגשת למומחה למקטע הקדמית (מומחה קרנית) לבדיקה ולאחר הבדיקה יוכל לענות לך על שאלות 1-3 שכפי שאת ודאי מבינה לא ניתן לענות עליהן בלא בדיקה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין