פלוטרים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/06/2015 | 16:21 | מאת: יעקב

שלום לרופא! התלוננתי לרופא עיניים על שחורים (פלוטרים) שמילים לי בעיניים מזה כ10 ימים למרות שלפני שנה התופעה חזרה. הרופא עשה בדיקת עיניים ולאחר מכן הוא הכניס לתוך העין(בהרדמה) עדשה בשביל לראות באם הרישתית קרועה והתוצאה היתה טובה.הרופא טוען שבמשך השבועיים הבאים יכול היות הבזקי אור.לא מספיק שכעסתי וכמעט סירבתי להכנסת העשה לעיין , אז הוא "מלחיץ" שיהיו הבזקי אור.1. האם זה נכון? 2.האם אני יכול להיות רגוע?

1. רופא העיניים שלך מאוד אחראי וביצע בדיקה ראויה לציין. כך יש לנהוג כאשר מופיעים פלוטרים על מנת לוודא כי אין קרעים בהיקף הרשתית. 2. אתה יכול להיות רגוע לחלוטין ולהודות לרופא שלך. בברכה, דר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין