אמלה ועיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/06/2015 | 11:26 | מאת: לימור

ד"ר שלום לפני 5 ימים הייתי אצל רופא עור שהוציא לי פרונקל מעפעף עם מחט חשמלית אך לפני כן בעפעף הוא שם לי משחת אמלה ונשארתי איתה חצי שעה היתי עם עין סגורה אך נזל לי על הריסים. לאחר יממה קצת התנפח שמתי יומים סינטומיצין וזה נרגע. אך יש תחושה מוזרה בעין. האם האמלה עלולה לגרום נזק לעין ???? בבוקר אני קמה יש מעט בצקת בעפעף שאחרי שעתיים נעלמת בנוסף מדי פעם אני מרגישה טשטוש ראיה לשבריר שניה .(כאילו שפשפתי הרבה את העין). אודה לך על תשובתך.

ייתכן והאמלה גרמה לגירוי מקומי, אל חשש, התופעה אמורה לחלוף. בברכה דר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין