שטף דם בין העיינים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/05/2015 | 16:44 | מאת: רועי

שלום דר יש לי מין שטף דם בין הגבות. הוא כבר שם באיזור החודשיים,בהתחלה הוא היה יחסית קטן אך בזמן האחרון הוא גדל וכבר כחודש הוא פרוש על חצי מהמרווח שבין הגבות. אשמח לדעת מה הסיבה לכך ולמה הוא לא יורד במשך כל כך הרבה זמן? נ.ב אני עושה שעווה בין הגבות פעם בשלושה שבועות בערך, זה אולי קשור? תודה מראש

02/06/2015 | 17:22 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רועי שלום רב שטף דם שלא חולף זמן ממושך וגדל מצריך בדיקת רופא עור אם כי אכן ייתכן שיש קשר בין השעווה לתופעה בכל מקרה מומלץ להבדק בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין