נפילת ריסים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

31/05/2015 | 01:12 | מאת: דניאל

שלום לפנ כ3-4 חודשים שמתי לב שיש לי קרחת קטנה במרכז העפעפיים בעין ימין, הריסים עדיין לא צמחו לפני כחודש קרה אותו הדבר גם בעין שמאל, שתי קרחות קטנות יש לי בנוסף רגישות לאור ולפעמים תחושה של צריבה וקצת הפרשות בבוקר מה זה יכול להיות ? האם הריסים יגדלו חזרה?

01/06/2015 | 00:04 | מאת: דניאל

בנוסף, היום הייתה לי הרגשה מציקה בעין ושמתי לב לנקודה שחורה פצפונת בחלק הלבן של העין אני כבר קבעתי תור לרופא עיניים אבל יש זמן.. מה זה יכול להיות? זה יכול לגדול?

02/06/2015 | 17:30 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דניאל שלום רב התופעה נקראת מדרוזיס ולעיתים הריסים חוזרים וצומחים לעיתים מתן מקומי של סטרואידים משפר את המצב לגבי התופעה והנקודה השחורה הזעירה בלחמית צריך להבדק ולוודא שהמצב תקין ושהנקודה אינה גדלה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין