דלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/05/2015 | 08:44 | מאת: שלמה

ב 12.5 עברתי ניתוח removal of epi retinal membranes לאחר ניתוח קודם pars plana vitrectomy. מטופל כרגע בטיפות nevanac, oflodex ו- cosopt להורדת לחץ תוך עיני. העין עדין מודלקת עם הפרשה, אך ההפרשה פחותה יחסית לימים הסמוכים לניתוח. העפעף נפוח. יש לי ביקורת ביום שני הקרוב. האם יש צורך לראות רופא עיניים קודם בגלל שהדלקת עדיין לא עברה או שזה לא דחוף? אולי להחליף טיפות במקום האופלודקס? בתודה מראש.

אל תחליף עיניים- זהו הטיפול המקובל בסוג הניתוחשעברת ובוודאי בהתייחס לכך שזהו ניתוח מספר שניים בעין זו. היום כבר יום שני ואני מניח שאתה כבר אחרי הבקורת אצל הרופא המנתח שלך. בברכה, ד"ר עמי הירש

26/05/2015 | 09:36 | מאת: שלמה

מנהלי פורום בריאות העין