עיגול שחור בעת מצמוץ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/05/2015 | 17:39 | מאת: איציק

שלום לאחרונה בזמן שאני ממצמץ אני רואה כמו עיגול שחור בעין ימין כאשר אני מסתכל על מסך לבן וכן אני רואה עיגול לבן כאשר אני סוגר עיניים. ממה הדבר יכול לנבוע? יש לציין כי אני סובל כשבועיים מטינטונים באוזניים ומטופל בסטרואידים ובתרופות המשפרות לחץ דם. אודה לתשובה מהירה.

ייתכן ומדובר בתופעה המכונה ,מיגרנה של העיניים" לחלופין העיגול השחור בעין ימין יכול לנבוע בשינויים בזגוגית. שתי התופעות עצמן אינן מסוכנות אך נדרשת בדיקת רופא עיניים. בברכה ד"ר עמי הירש.

14/03/2021 | 11:51 | מאת: Cha123

שלום דוקטור רציתי לשאול האם העיגול הזה בעין ימין בעת מצמוץ יעלם בסוף מעצמו ?

מנהלי פורום בריאות העין