מעכב של NF1

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/05/2015 | 13:14 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל שלי 50 סובל מי NF1 בבדיקה של MRI רוש זה מה שנכתב בה סיכום מימצאים פיברומות פלקסיפורמיות במדור הרטרו מקסילרי ופוסה אינפרה טמפורלית מי צד שמאל עם דיספלזיה של הסםנואיד עיוות משני של קיר הארובה הלטרלי והזיגומה מניגיומה תהליך נצבע בסינוס הקברונוזי השמאלי עם האדרות המתמשחת כלפי התעלה האופטית הקיינויד פיסור אורבלטלית עליונה באזור האפקס של הארובה התהליך עוטף בדרכו את סעיף V1 האופטמלי אות פתולוגים באזור הספלניום ואזורים פרטיגונלים יש שנויים של דלדול עצב הראייה השמאלי ואזור של מעין CENTRAL PALLOP בעצב הראייה בבדיקה של OCT של עצבי הראיה עין שמאל סגינל טוב עובי הממוצע של RNFL מתחת לנורמה גבולית באזור טמפורלי וטמפורלי תחתון הממוצע הנמדד 72 מיקרון הים הפשר לקבל הסבר בבקשה דט דר [לפני שש שנים קיבלתי טיפול של רדיוכירוגיה צ תודה

25/05/2015 | 10:25 | מאת: שמואל כהן

יש המשך פינוח לש שדה ראיה ממוחשב עין ימין [פינוח] ירדה כללית ברגישות השוואה הרעה מומלץ לבדוק בגודל V ריבוי FALSE NEGSTUXES עין שמאל [פינוח] ירדה כללית ניכרת ברגישות השוואה הרעה מומל לבדוק בגודל V אמינות הבדיקה די טובה דר מה דה אומר תודה

ממליץ לך לפנות לרופא עיניים שתחום תת התמחות שלו נאוראופטלמוליגיה. בברכה ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין