טיפות עינים הילוקומוד

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/05/2015 | 12:53 | מאת: אורי

הטיפות הילוקומוד שמומלצות עי רופאי העינים הם מאד יקרות. בעיה נוספת היא שבסיום הטיפול נשארת כמות נכבדה מהטיפות במיכל .אמנם זה כתוב בדף המצורף אך לא כתובה הכמות שנזרקת לפח. אני מוציא את הכמות הזו בעזרת מזלף אך זה מסורבל ולא קל בכלל. לדעתי יש חובה לידע את המשתמשים בפרט זה .

אין בפג תוקף של חודש לאחר פתיחת הבקבוק כל תרגיל שווקי. החומר המשמר מאבד מערכו. גלאוטן שווה ערך לקסלטן מבחינת פעילות רפואית. לגבי סיסטיין או הילוקומוד, בקבוקים אלו מותרים לשמוש ששה חודשים לאחר פתיחתם. בברכה, ד"ר עמי הירש

מנהלי פורום בריאות העין