תופעה מוזרה בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/05/2015 | 10:12 | מאת: דניאל בן עמוס

אני צריכה משקפיים כחמש שנים,ולא עשיתי ולפני חצי שנה החלטתי לעשות עדשות, אני מידה 2 עפ צילינדר חצי ובת 16 בחודש הראשון קמתי בוקר אחד ללא עדשות וראיתי פיקס, עמדתי במרחק עצום מהטלוויזיה וראיתי הכול מה שלא קרה לי אף פעם מאז שהתחלתי להצטרך משקפיים היום התופעה קרתה לי שוב, קמתי ואני רואה מעולה גם שוב במרחק ענק מהטלוויזיה ומכל מיני עצמים ואני רואה כאילו אני עם עדשות ניסיתי לשים עדשות אך ראיתי איתם רע וכשהורדתי ראיתי שוב טוב אשמח לקבל הסבר לתופעה ואיך אפשר להשאיר את המצב

27/05/2015 | 10:26 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דניאל שלום רב המענה לשאלתך דורש עוד מספר פרטים גיל ומספר המשקפיים האם מינוס או פלוס כמו גם בדיקת עיניים ע"י רופא עיניים אחרי הרכבת עדשות לראות האם העדשות עצמן מפעילות לחץ על הקרנית ומשנות את צורתה בדומה לתופעה שנגרמת ע"י עדשות אורתוK ממליץ לגשת לבדיקה עם העדשות לקראת סיום הרכבתן הדו שבועי על מנת שיוכלו לטפטף טיפות פלורסצאין כשהעדשות נמצאות על העין ולאחר מכן לחכות קצת ולעבור לזוג עדשות חדש בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין